Başarıya Işık Tutanların Tercihi

AVOLUX-Professional Lighting Center

Yenilikçi aydınlatma çözümlerimiz ve tasarımlarımızla aydınlatma ihtiyaçlarınızı karşılamak için kaliteli ürünler sunmaktayız.

Group 32
Group 31
Group 30
Group 29

Bölümlerimiz

Üretim Kapasitesi

AVOLUX 40’ın üzerinde ülkeye ihracat yapan uluslararası bir aydınlatma armatür üreticisidir.

Işık Test Laboratuvarı

Avolux ışık laboratuvarı armatürlerin ışık hesap datalarını ve verimlilik analizlerini yapabilmektedir. Bu sayede müşterilerimize doğru lümen ve ışık dağılım bilgilerini sunabilmekdeyiz.

Ürün Tasarım

Ürün tasarım ekibimiz yeni ürün çözümleri üzerine kesintisiz projeler geliştirmektedir. Ürün tasarımı kapsamında armatürün projelerde kolay montaj edilebilmesi ve uygulanabilmesi, göze hoş gelen dış görünüş ve verimli reflektör veya lens optikler ile kombine edilerek verimli aygıtlar yaratmak başlıca kriterlerimizdir.

Proje Tasarım

Aydınlatma tasarım ekibimiz müşterilerimize aydınlatma tasarımı konusunda danışmanlık hizmeti sunar, böylece mekanlarınızda düşlediğiniz etkiyi oluşturmak için tecrübemizi sizlerle paylaşırız. Proje ekibimiz Dialux ışık hesap programı ile hem iç, hem de dış mekan projelerinde hizmet vermektedir. Bunun dışında 3D Max programı yardımı ile dış cephe ve peyzaj aydınlatma ugulamalarında gerçeğe yakın simülasyonlar yaratıyoruz.

Global Aydınlatma Çözümlerinde Lideriz

 

Aydınlatma sektöründe gösterdiğimiz mükemmel performans ve yüksek kaliteli ürünleri ile uluslararası arenada bir ihracat şampiyonu olarak öne çıkıyor, global pazarda büyük başarılar elde etmeye devam ediyoruz.

 

Kalite tesadüf değildir…

Projelerimiz

İç Mekan Işıklandırma
Çözümleri

Yaşam alanlarınızı iç mekan ışıklandırma çözümleri ile aydınlatıp, her anınıza sıcaklık ve estetik katıyoruz.

Dış Saha Işıklandırma
Çözümleri

Dış saha alanları için özel olarak geliştirilen aydınlatma tasarımlarımız ile her mekanı benzersiz kılan ışıklandırma dokunuşları sunuyoruz.

Mağaza Işıklandırma
Çözümleri

Ürünlerinizi parlatmak için mağaza ışıklandırma sanatını kullanıyoruz

Card